KALANDOS OTTALVÓS TÁBOR – SZOKOLYA

Kedves szülők, régi táborozók!

2019. szeptember 6-8 között Szokolyán tartunk 3 napos, 2 éjszakás tábort 10-14 éves gyerekeknek, a Duna-Ipoly Nemzeti Park oltalmában, védett növények, gombák és állatok társaságában. Szállásunk a Fatornyos Fogadóban lesz, középkort idéző miliőben, modern kori kényelemben!

JELENTKEZÉSI LAP

Miért is jó ez a nyári tábor?

  • Szeretnéd, ha gyermeked friss hegyi levegőn töltené a szünidőt, ahol káprázatos tiszta vizű hegyi patak csordogál az ódon fák alatt?
  • A gyerkőcök az aktív elfoglaltságokat keresik. Ha olyan táborba szeretnéd küldeni a gyereket, ahol VALÓBAN foglalkoznak vele a felnőttek akkor itt a helye.
  • A foglalkozások a kalandra, a játékra és a természet megismerésére irányulnak. Emellett megtanulják a nagy túlélők fogásait is: a víz, a tűz, az éppen termő ehető növények, a gyors pecabot készítés és egyéb praktikákat.
  • napi négyszeri étkezés: nem a szokásos háromszori étkezést kínáljuk, mert ha szabad levegőn vagyunk, mi is megéhezünk, hát még a gyerekek!
  • Szokolya Budapesttől nincs messze: 60 km mindössze. A vadregényes, fenyőfákkal körülölelt, patakokkal szegett táj a Duna-Ipoly Nemzeti Park ölén olyan egyedülálló ökoszisztémával és olyan friss levegővel rendelkezik, mely még a megrögzött városlakókat is áhítattal tölti el!

A táborvezető

Bertalan Zoltán katonai kézitusa és túlélés oktató, táborvezető
BERTALAN ZOLTÁN (Centurio)
 kézitusa és túlélés oktató, táborvezető
Zoltán gyerekkorától kezdve űzi a küzdősportokat, kilenc éve foglalkozik gyerekek oktatásával. Oktat Szigethalmon, Budapesten a X. kerületben, Ráckevén, Szigetszentmiklóson, és nehezen kezelhető gyerekekkel is foglalkozik. Karizmatikus egyéniség, akire felnéznek a gyerekek, de egyedi humora mosolyt varázsol a legrosszabb kedvű lurkó arcára is. Zoltán mellett tapasztalt gyerekfelügyelők segítenek a tábor vezetésében, így garantáljuk a minden gyerekre kiterjedő figyelmet.
N. Emi, Szerbia:
“…Nagy élmény volt a Szilárdnak,jól érezte magát.Szerintem az idén is szívesen részt venne egy ilyenben,ha szerveztek.”
Varga Balázs, Szigethalom:
“Szokták mondani hogy az ember többre képes, mint gondolná. Én Centunak köszönhetem, hogy el is hiszem.”

A te gyerekednek való ez a nyári tábor?

Amennyiben 10-14 éves, akkor igen. Lányok és fiúk részére külön szoba jár. Ha ki tud kapcsolódni gyermeked a zöldben, ha fogékony a kalandokra, szeret és tud is túrázni, megfigyelni a természetet, kíváncsi és nyitott, akkor itt a helye! Olyan életvidám, életrevaló, de fegyelmezhető gyerekeket várunk, akikkel közösen barangolhatjuk be e mesés tájat. Régi táborozóknak különösen ajánljuk ezt a szokolyai tábort, ők már ismernek bennünket és tudják, hogy mire számíthatnak. Ha szeretnétek a szigethalmi Kalandos Tábor után egy szokolyai Kalandos Ottalvós Tábort, jelentkezzetek, nem fogtok csalódni!
szigethalom-nyari-tabor-menedek-keszites Menedék készítés szigethalom-nyari-tabor-menedek-keszitesElkészült a menedék

A tábori szállás

Szokolya –Királyréten, a Fatornyos Fogadóban, 4-6-8 ágyas fürdőszobás szobákban. Mivel a Nemzeti Parkban nincs internetkapcsolat, se térerő, csak helyi vezetékes telefon, ezért a mobilunkat csak Kismaros térségében tudjuk használni. Cím: 2624 Szokolya, Királyrét Térkép:

Képek a szállásról:

5 3  
2 1
6 4

A táborozás feltételei:

A gyermek min. 8. betöltött életéve és szülői igazolás arról, hogy egészséges, táborozhat. A tábor min. 10 jelentkező esetén indul!

Mennyibe kerül?

A tábor részvételi díját úgy kalkuláltuk ki, hogy Neked magasan megérje: Budapesthez ilyen közel, ennyire egzotikusan szép környezetben nem kínálnak tábort. Napi kétszeri meleg étkezést kínálunk, melyet a fogadóban készítenek nekünk.
A 3 napos OTTALVÓS tábor díja: 35.000 Ft kétszeri meleg étkezéssel, szállással

Jelentkezési határidő

2019. szeptember 6-8 – Ottalvós – Szokolya – jelentkezés augusztus 31-ig!

Jelentkezz most, még időben!

Tudjuk, hogy az érdeklődésnél megjelöltél egy dátumot, ami akkor még szabad volt, most kérjük add meg ezt a dátumot ismét. Ne feledd, hogy ennek a tábornak a befogadóképessége sem végtelen! Ha van olyan kérdés, amire itt nem kaptál választ, hívd Bertalan Zoltánt a 70-541-8633-as mobilszámon. A jelentkezési lap kitöltése után küldünk egy díjbekérőt és a kitöltendő szülői beleegyező nyilatkozatot. A jelentkezési lapot az alábbi linkről töltsd le kérlek és kitöltés után küldd el a kaland<kukac>nyari-gyerek-taboroztatas.hu e-mail címre!

JELENTKEZÉSI LAP

Ha nem sikerül a kitöltés/elakadsz, keress minket a 70-541-8633-as telefonszámon!