A KALANDOS TÁBOR

Gratulálunk, jó helyen vagy!

JELENTKEZÉSI LAP

Miért is jó ez a nyári tábor?

 • A gyerkőcök az aktív elfoglaltságokat keresik. Ha olyan táborba szeretnéd küldeni a gyereket, ahol VALÓBAN foglalkoznak vele a felnőttek akkor itt a helye.
 • A foglalkozások a kalandra, a játékra és a természet megismerésére irányulnak. Emellett megtanulják a nagy túlélők fogásait is: a víz, a tűz, az éppen termő ehető növények, a gyors pecabot készítés és egyéb praktikákat.
 • napi négyszeri étkezés, ebből az ebéd meleg étel: nem a szokásos háromszori étkezést kínáljuk, mert ha szabad levegőn vagyunk, mi is megéhezünk, hát még a gyerekek!
 • Közel van hozzád: ha a gyerkőcnek új a tábori élmény, vagy ha te vagy nyugtalan, mert első táborozó a gyerek, a jelentkezés után megadott és csak a tábor ideje alatt üzemelő telefonszámot  nyugodtan hívhatod.

A táborvezető

Bertalan Zoltán katonai kézitusa és túlélés oktató, táborvezető
BERTALAN ZOLTÁN (Centurio)
 kézitusa és túlélés oktató, táborvezető

Zoltán gyerekkorától kezdve űzi a küzdősportokat, kilenc éve foglalkozik gyerekek oktatásával. Oktat Szigethalmon, Budapesten a X. kerületben, Ráckevén, Szigetszentmiklóson
Karizmatikus egyéniség, akire felnéznek a gyerekek, de egyedi humora mosolyt varázsol a legrosszabb kedvű lurkó arcára is.

Zoltán mellett szintén edzett gyerekfelügyelők segítenek a tábor vezetésében, és a szűk létszám garantálja a minden gyerekre kiterjedő figyelmet.

Csizmadia Bendegúz, Szigetszentmiklós:
“Centunak köszönhetem, hogy megszerettem a sportolást. A mai napig nem telik el úgy egy hét, hogy ne mozogjak vagy edzek és ez csak az ő érdeme. Magamtól nem alakult volna ki ez a szokásom.”
Varga Balázs, Szigethalom:
“Szokták mondani hogy az ember többre képes, mint gondolná. Én Centunak köszönhetem, hogy el is hiszem.”

A te gyerekednek való ez a nyári tábor?

Amennyiben 8-14 éves, akkor igen. Lányokat és fiúkat egyaránt szeretettel várunk.

A 8 évesek már elég erősek ahhoz, hogy kirándulni tudjanak, kíváncsiak, és szeretik kipróbálni a túlélési praktikákat.

Nagyon gyorsan újra öltődnek és képesek befogadni rengeteg infót, ha érdekesen magyarázunk nekik. A gyerekek kreativitására is szükség van, és tapasztalatunk szerint az idősebbek a tábor alatt jobban megtanulják a kisebbekkel való együttműködést.

szigethalom-nyari-tabor-menedek-keszites Menedék készítés szigethalom-nyari-tabor-menedek-keszitesElkészült a menedék

A tábor helyszíne

Egy csodás öbölben tartjuk a tábort a Kis-Duna szelíd vizein:

Szigetszentmiklós, Dolgozók Horgász Egyesülete, közvetlenül a Kis-Duna partján!

Szigetszentmiklós, Horgász u. 18.

Térkép:

Képek:

2-1 2-2
2-4 2-3

Videó a jó hangulathoz- nézd meg, hogy egy előző táborban meddig bírta a saját magunk készítette hordágy 🙂 :

A táborozás feltételei:

A gyermek min. 8. betöltött életéve és szülői igazolás arról, hogy egészséges, táborozhat. Kitöltött és elküldött jelentkezési lap.

Mennyibe kerül?

A tábor részvételi díját úgy kalkuláltuk ki, hogy Neked magasan megérje: Budapesthez ilyen közel és szép környezetben nem kínálnak tábort.

A NAPKÖZIS tábor díja : 57.000 Ft étkezéssel, szállás nélkül

TESTVÉREKNEK 1.000 Ft kedvezmény személyenként! (csak testvérekre vonatkozik!)

Időpontok  -hamar be szoktak telni, ne maradj le!

 • 2024. Július 01 -05 – Napközis – BETELT!

 • 2024. Július 15-19 – Napközis – BETELT!

 • 2024. Július 29-Augusztus 2  – Napközis – BETELT!

Jelentkezz most, még időben!

Tudjuk, hogy az érdeklődésnél megjelöltél egy dátumot, ami akkor még szabad volt, most kérjük add meg ezt a dátumot ismét.

Ha van olyan kérdés, amire itt nem kaptál választ, hívd Bertalan Zoltánt a 70-541-8633-as mobilszámon – lehetőség szerint hétköznap 17 -19 óra között, vagy írj e-mailt:

A jelentkezési lap kitöltése után küldünk egy díjbekérőt és a kitöltendő szülői beleegyező nyilatkozatot. A jelentkezési lapot az alábbi linkről töltsd le kérlek és kitöltés után küldd el a kaland<kukac>nyari-gyerek-taboroztatas.hu e-mail címre!
Telefonon nem fogadunk el jelentkezést, csak emailen!

JELENTKEZÉSI LAP

Ha nem sikerül a kitöltés/elakadsz, keress minket a 70-541-8633-as telefonszámon!

Köszönjük érdeklődésed!

Megtetted az első lépést gyermeked természetszeretete és -ismerete érdekében.

A megadott e-mail címre elküldtük a tájékoztatót a szigethalmi táborról.

Ha a GMAIL legújabb verzióját használod, a levelet valószínűleg  a Frissítések fülön találod.

Hajrá!

Nézd meg az email fiókod!

Üdvözlettel:

Bertalan Zoltán, táborvezető

levelet-kuldtunk

Bertalan Zoltán e.v. mint a nyari-gyerek-taboroztatas.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a felhasználókat a honlapon regisztrált felhasználók adatainak kezeléséről, az azok védelme érdekében hozott szervezési és technikai intézkedésekről, a felhasználókat megillető jogorvoslati lehetőségekről.

 1. Az Adatkezelő
  Bertalan Zoltán e.v. (székhely: 2315 Szigethalom, III. u. 24., e-mail: info@nyari-gyerek-taboroztatas.hu), továbbiakban adatkezelő,
  Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-114769/2017.
 2. A kezelt adatok köre
  A szolgáltatásban részt venni kívánó felhasználóknak a pályázati részvétel érdekében a www. nyari-gyerek-taboroztatas.hu honlapon személyes adataik – név, gyermek neve, kora, lakcím, levelezési cím, telefonszám – megadásával regisztrálniuk kell. 
  Adataik megadásával a regisztrált felhasználók hozzájárulnak, hogy az Adatkezelő a személyes adataikat kezelje. A honlapon történő regisztráláskor megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.
 3. Az adatkezelés célja
  Az Adatkezelő kezelésébe adott személyes adatok kezelésének célja, hogy a regisztrált személy a meghirdetett programokon. Adatkezelő az adatokat a 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit figyelembe vételével kezeli. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. A regisztrált felhasználó által megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
 4. Az adatkezelés időtartama
  Az Adatkezelő a személyes adatokat a törvényben előírt időtartamig megőrzi, a regisztrált felhasználó kérésére törli.
 5. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók
  A regisztrált felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá.
  Az Adatkezelő a pályázati eljárás során benyújtott személyes adatokat, a jelentkezés lebonyolításával kapcsolatban kezeli.
 6. A regisztrált felhasználók személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogai
  Az adatkezelési tájékoztató elfogadásával a regisztráló felhatalmazást ad arra, hogy az általa átadott személyes adatait az Adatkezelő kezelje. Adatkezelő a regisztrált felhasználót kérésére tájékoztatja a kezelt személyes adatairól. A regisztrált felhasználók személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogait a 2011. évi CXII. számú az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény szabályozza.
 7. Jogérvényesítési lehetőségek
  A regisztrált felhasználó jogainak adatkezelő általi esetleges megsértése esetén a regisztrált felhasználó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes bírósághoz fordulhat, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (www.naih.hu) elnökének segítségét (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.).
 8. Kikötés
  Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési tájékoztatóját megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az erre vonatkozó tájékoztatást az adatkezelő 15 nappal előtte közzéteszi honlapján.